Ret Utilaje S.R.L. are ca obiect de activitate comercializarea si asigurarea service-ului pentru masini si utilaje pentru constructii (Utilaje de mare mecanizare, Compresoare si pickhamere, Utilaje pentru vibrarea betonului, Utilaje de mica mecanizare, Scule electrice profesionale).         

Ret Utilaje S.R.L. este activa pe piata din Romania din anul 1994. An de an gama produselor comercializate a fost extinsa, incercandu-se acoperirea necesitatilor clientilor firmei cu produse de o calitate superioara si la preturi cat mai accesibile.

Produsele se comercializeaza catre  firmele de profil direct sau prin distribuitorii autorizati catre firme de constructii, de intretinere, de prestari servicii, de productie sau magazinelor de profil. Marfa se distribuie cu ajutorul agentilor comerciali si a mijloacelor auto care apartin firmei sau direct de la depozit.

Deasemenea Ret Utilaje S.R.L. asigura pentru intreaga gama de echipamente importate service atat pentru perioada de garantie, cat si post-garantie, prin propriul departament de service. Pentru realizarea acestei activitati Ret Utilaje detine in stoc  piese de schimb originale.