Generatoare de curent

Exista un generator portabil CPPG adecvat pentru fiecare. Cu doua linii de produse, exista un model care sa corespunda majoritatii utilizarilor si utilizatorilor, de la aplicatii private rezidentiale pana la santiere intraurbane si dezvoltari de amploare. Pentru a veni în intampinarea cerintelor dumneavoastra individuale, intre modele există o varietate de caracteristici si optiuni, toate completate de fiabilitatea CP standard, durabilitate si usurinta utilizarii.

ProLine Standard

Generatoare de curent

Gama pe benzină CPPG Standard este adecvată pentru utilizatorii privaţi şi profesionali care au nevoie ocazional de un generator portabil. Direct şi simplu, unităţile CPPG Standard sunt proiectate pentru livrarea de energie electrică stabilă şi sigură, operare confortabilă şi o durată de exploatare îndelungată.

ProLine Professional

Generatoare de curent

Un generator fabricat de profesionişti pentru profesionişti, pentru utilizare extensivă şi continuă. Disponibil cu motor pe benzină sau diesel, CPPG Professional este extraordinar de versatil

ProLine Advanced

Generatoare de curent

Un generator de vârf pentru exploatare zilnică în condiţii grele. Cu numeroase suplimente standard, comenzi simple, operare sigură şi durată de viaţă funcţională extinsă, CPPG Advanced asigură fiabilitatea supremă pentru utilizare intensivă în medii dure.

ProLine Advanced +

Generatoare de curent

Un generator antifonat, cu aceleaşi caracteristici ca şi gama Advanced, CPPG Advanced+ este alegerea perfectă când lucraţi în medii cu restricţie de zgomot sau mult praf. Caroseria nu serveşte numai ca izolaţie antifonică dar şi la protejarea maşinii de praf.