COMPACTOR DE SANTURI

COBOARA, URCA SI SE ROTESTE

Unele lucrari de compactare sunt mai complicate decat altele. Fie ca este vorba de soluri abrupte, compacte sau aerisite. Compactorul de santuri LP8504 va face fata.

Argila si pamantul moale sunt cele mai dificile soluri existente. Adauga colturi inguste, obstacole si pante abrupte si ai mediul perfect pentru compactorul de santuri LP8504. In ciuda capacitatii sale de a se descurca in conditii dificile este folosit, de regula, in lucrari pentru locuri de parcare sau alte proiecte similare, care sunt tratate la fel de usor.

Multumita proiectarii monobloc, virarea la 90° intr-un sant nu este o problema.

Motorul de incredere Hatz va furniza toata puterea de care aveti nevoie iar pintenii suplimentari inalti va vor asigura atat tractiunea cat si compactarea de care aveti nevoie ca sa efectuati lucrarile de zi cu zi.

Controler-ul cu bluetooth va permite sa operati de la o distanta de pana la 30 metri departe de obstacole, fum si riscul de alunecari de teren. Atata timp cat tehnologia Bluetooth foloseste undele radio, utilajul poate fi comandat de la distanta cu telecomanda.

Pentru a va mentine in lucru continuu, fiecare unitate vine dotata cu doua baterii si incarcare la bord. De asemenea, este disponibil si un cablu de control. Dorim sa va ajutam sa aveti profit, iar o parte importanta a acestuia il constituie timpul de functionare al echipamentului.

LP8504 este echipat cu un racitor de ulei hidraulic care reduce uzura componentelor si prelungeste intervalele de service. De asemenea acelasi ventilator raceste si bacteria pentru marirea duratei de viata.

LP8504
  LP8504
Combustibil   Motorina Motorina
Tip pornire   Electric start Electric start
Greutate operare kg 1573 1675
Frecventa Hz 32 32
Amplitudine mm 1,1 1,1
Forta centrifuga kN 48 48
Viteza de lucru/transport m/min 21/39 21/39
Nivel zgomot dB(A) 106 106
Diametru tambur mm 535 630
Latime tambur mm 630 850
Motor   Hatz Hatz
Putere motor kW 12,5 12,5

Cilindri de sant

Mai multe din această categorie:

Articole înrudite