CIOCANE CU MOTOR TERMIC COBRA™

COBRA™ LUCREAZA ORIUNDE.

Ideale pentru lucrari rapide de spargere beton sau asfalt, pe orice vreme. Foarte usor de transportat, de manuit si de intretinut. Pornire rapida chiar si la temperaturi scazute.

Ciocanele alimentate pneumatic, hydraulic si electric au avantajele lor. Dar toate au un singur lucru in comun: nevoia unei surse externe de putere. In unele situatii acest lucru inseamna o eficienta scazuta, deoarece nu intotdeauna exista spatiu pentru o sursa de putere. Locurile de munca inghesuite rar permit utilizarea unui compressor, a unei centrale hidraulice sau a unui generator.    

Un ciocan Cobra™ poate fi utilizat pe santiere unde este imposibil de a utiliza alte solutii.

PRO e

Cobra™ PROe

Acest ciocan este cel mai greu din gama. Oferind o energie de impact de pana la 60 jouli la varful sculei, are puterea de a sparge roci dure si beton armat. In fapt, ofera acelaso raport putere/greutate ca multe dintre ciocanele pneumatice sau hidraulice, dar, fara a fi legate de sursa de putere sau furtunuri.

Cobra TTe

Cobra™ TTe

Ciocanul Cobra™ TTe este optimizat pentru aplicatii de cale ferata. Lucreaza cu frecventa relative inalta de 1620 lov/min. Energia de impact este destul de mare pentru a impinge balastul dar destul de mica pentru a preveni pulvberizarea acestuia.

Cobra Combi

Cobra™ Combi

Cobra™ Combi este un ciocan puternic. Rata de impact este mai mare iar energia de impact este mai scazuta decat la fratii sai. Atunci cand combinati o rata de impact inalta, energia de impact scazuta cu rotatia, obtineti un burghiu puternic. Aceasta unealta universal poate gauri pana la 30 cm pe minut in piatra solida si la adancimi de pana la 2 metri.

    PROe TTe Combi
Greutate kg 23 23 25
Lungime mm 877 877 732
Adancime mm 331 331 281
Energie impact Jouli 60 40 22-25
Frecventa Lov/min 1440 1620 2700
Capacitate gaurire mm/min - - 200-300
Adancime max. gaurire m - - 2
Rotatie gaurire rpm - - 250
Tip motor   1 cilindru, 2 timpi 1 cilindru, 2 timpi 1 cilindru, 2 timpi
Capacitate cilindrica cm 90 90 185
Putere motor kW 2 1,5 2
Sistem pornire - Starter manual Starter manual Starter manual
Consum benzina l/ora 0,8 0,8 1,3-1,5

 

Ultimele noutati